Wie zijn Pearls2show?

Hi allemaal.

Mijn naam is Steffanie en ik ben 35 jaar.

Samen met mijn man en 2 kids wonen wij in het gezellige Willemstad. Nu zie ik je al denken.... nee niet in Curacao, maar in het gezellige Noord-Brabant.

Ik heb altijd met heel veel plezier voor een baas gewerkt, maar in 2017 de kans genomen om mijn droom te verwezelijken. Mijn eigen sieraden webshop. Het verkopen van (zilveren) sieraden met prachtige gekleurde parels.

Voordat ik Pearls2Show begon keek ik heel veel naar Amerikaanse en Australische Parelshows. Ik vond het zo fasinerend om naar de oesters te kijken die opengemaakt werden, om vervolgens prachtige gekleurde parels terug te zien. Ik twijfelde daarom geen moment om dit ook in Nederland op te gaan richten. Zo is Pearls2Show in november 2017 geboren.

Wij hebben naast de Parels en Sieraden ook meer producten in onze webshop. Bijvoorbeeld het maken van gepersonaliseerde Mokken, Sleutelhanger, Leistenen, Muismatten en ga zo maar door.

Waar ik ook ontzettend trots op ben is het maken van prachtige Tumblers. Tumblers zijn RvS Thermo bekers die naar eigen smaak gecreeerd kunnen worden met glitters, foto's, plaatjes en lagen Epoxy.

Ben je nu benieuwd geraakt? Neem dan vooral even een kijkje in de webshop en bekijk al onze te gekke producten. Ik zou het onwijs leuk vinden als ik je een keer zal zien in een van onze LIVE-uitzendingen.

En mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op.