De mooiste en meest unieke tumblers op de markt

Drinkt u vaak koffie in de auto of trein naar werk? Drinkt u graag warme soep als u tijdens de lunchuren op pad bent? Of bent u juist op zoek naar een tumbler die ervoor kan zorgen dat u heerlijk koele limonade hebt op een warme zomerdag? Bekijk dan snel ons assortiment tumblers. Deze zijn niet alleen heel erg goed geïsoleerd, maar ook nog eens prachtig en uniek versierd. U kunt zelf kiezen wat er op de tumbler, of thermosbeker, komt te staan. Houdt u bijvoorbeeld heel erg van glitters en bloemen? Dan maken wij voor u met alle liefde een thermosfles die aan deze wensen voldoet. Verder kunnen er ook nog foto's (van bijvoorbeeld familieleden en kinderen op), plaatjes (illustraties van dieren, objecten of mensen) en zelfs prachtige lagen epoxy! Neem dus snel een kijkje op onze site en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Personaliseer uw tumbler met epoxy

Een tumbler met één of meerdere lagen epoxy is een echte showstopper. De epoxy werkt als een soort lak, het eindresultaat is dus een prachtig glimmende mok. Door de samenstelling van deze vloeistof zijn er prachtige taferelen te creëren, zoals bijvoorbeeld een mooie marmer finish of een rustiek strandgevoel. Ook kunnen er glitters en kralen worden toegevoegd. Zo zorg je ervoor dat jouw mok een uniek look krijgt. Daarnaast kunnen we met epoxy de mooiste kleur gradiënten maken. Denk aan een prachtige overloop van goud naar roze of aan een zonsopgang. Als u het kunt bedenken, dan kunnen wij het maken. Bestel daarom bij ons een mok waar u niet van had durven dromen! Bekijk snel onze site voor de mogelijkheden.

De mooiste tumblers vindt u hier| #1 in tumblers | Pearls2Show

Foto's en plaatjes zorgen voor een unieke en persoonlijke thermoskan

Foto's zijn altijd de meest persoonlijke versiering voor ieder voorwerp. Bent u dus op zoek naar een thermosfles die u, iedere keer dat u deze gebruikt, doet denken aan uw geliefden? Dan kunnen wij u hiermee helpen. Graag helpen wij u met het designen van een thermosfles waar de door u gekozen foto centraal staat. Naast de foto kunnen er namelijk ook plaatjes, glitters en lagen epoxy worden toegevoegd. Samen met de foto zorgen deze voor een prachtig en uniek geheel. Neem snel contact met ons op, dan gaan wij samen kijken naar de opties.

Bestel nu uw tumbler

Kort gezegd is onze tumbler een perfect cadeau voor een verscheidenheid aan gelegenheden. Geef uzelf er een cadeau, laat er een maken als gift voor een collega die met pensioen gaat of kies er een uit om als verjaardagscadeau te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk dus snel in ons assortiment, waar u ook terecht kunt voor een ketting met parels of RVS sieraden, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hopen snel van u te horen op onze site.