Algemene Informatie

PARELS

Alle oesters die wij verkopen worden in Japan en Azie gekweekt.

Van te voren weten wij niet welke kleur parel er in een oester zit. Het zal dan extra spannend zijn welke prachtige kleur uit de oester komt.

De natuurlijke kleuren van parels zijn: wit, creme, licht roze, licht paars en zwart. De overige kleuren worden door de mensen geinjecteerd.

LIVE UITZENDINGEN

Elke maandag, woensdag en vrijdagavond zijn Steffanie en of Maaike LIVE te zien op Facebook.

Tijdens deze uitzendingen openen zij alle bestellingen die voor en tijdens de uitzending geplaatst zijn.

PEARLPARTY GEVEN?

Geen suffe tupperware party maar gewoon een supercoole PearlParty .

Bij een avond met minimaal 5 pre-orders komen wij gezellig bij je langs. Ook is het bespreekbaar om de party bij ons te houden.

Wij zorgen dat alles klaar staat voor een te gekke PearlParty! Het enige wat jij nog hoeft te doen is zorgen voor een hapje en een drankje en uiteraard het uitnodigen van mensen die dit waanzinnig zullen vinden.

Uiteraard is er voor de gastvrouw geweldige leuke acties beschikbaar, zoals gratis artikelen of zelfs een flinke tegoedbon (dit ligt aan de totale omzet) om in de webshop te besteden.

Heb jij dus altijd graag een PearlParty willen geven? En wil je meer informatie? Stuur ons dan een mailtje en dan kunnen we bespreken wat je leuk vind.BESTELLEN

Op onze website www.pearls2show.nl onder het kopje producten kan je al onze te gekke producten vinden. Mocht je tijdens je bestelling nog vragen hebben, kan je ons altijd even een berichtje sturen.

BETALEN

Je kunt bij Pearls2Show via iDEAL en PayPall betalen. Mocht dit een probleem voor jou zijn, laat het ons dan even weten via een pb berichtje op Facebook.

VERZENDING

Pearls2Show hanteert een verzendtarief van €4,35 voor uw bestelling. De producten worden dan via een Brievenbuspakje met track and trace nummer door PostNL verstuurd. Dit geldt alleen voor Nederland. Voor onze Belgische klanten wordt de bestelling met postzegels verzonden op eigen risico of kies voor aangetekend.

Bij een bestelbedrag boven de € 50,- zullen wij deze kosten op ons nemen. De verzending wordt normaal tussen 1-5 werkdagen verstuurd, dit ligt ook aan de bestelde producten.

Pearls2Show kan niet aansprakelijk worden gesteld bij het zoekraken of beschadiging van de bestelling door PostNL. Wij zouden wel graag willen weten als er iets met de bestelling is gebeurd. Wellicht kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.OPHALEN

Ophalen is in overleg mogelijk, zowel in Willemstad als in Arnhem.

LET WEL OP:

Het adres waar je de bestelling op kan halen is afhankelijk van de hostess.

Bijvoorbeeld: Je woont in de buurt van Steffanie en je kiest voor de optie Ophalen dan kan je ook alleen bij Steffanie bestellen. Mocht je toch bij Maaike willen bestellen dan zal je verzendkosten van €4,35 moeten betalen.
RETOURNEREN/ANNULEREN

Wanneer je niet 100% tevreden bent met een van onze producten, dan kan je binnen 24uur contact met ons opnemen. Wij kunnen dan samen kijken naar een passende oplossing.

Dit geldt niet voor de op maat gemaakte sieraden/Tumblers.

ONDERHOUD TIPS:

De materialen die verkocht worden door Pearls2Show zijn van verschillende materialen. Materialen van goedkopere soorten (verzilverde hangers e.d.) kunnen gaan verkleuren, dit is per persoon anders door de PH-waarde van de huid. Hier zijn wij helaas niet verantwoordelijk voor.

Hou je metalen zo lang mogelijk mooi door o.a. water, parfum en hairspray te vermijden terwijl je de sieraden draagt. Bewaar de producten NIET op vochtige plekken. Doe je sieraden af als je slaapt, gaat sporten of gaat douchen.

Bewaar je parels ook in de fluwelen zakjes die doorgaans meegeleverd worden. Dus niet in plastic zakjes laten. Ook raden wij af om de sieraden met name de parels niet te veel bloot te stellen aan chemicaliën. Hierdoor kunnen de parels hun prachtige kleuren sneller verliezen. Ook hier zijn wij helaas niet verantwoordelijk voor.